ثبت
در مدت زمانی که در اروپا ساکن بود روزنامهای بنام «ایران و جهان» را منتشر کرد. مدتی بعد سردبیر روزنامه «کیهان لندن» شد، این روزنامه در لندن انگلیس منتشر می شد. در طول سالهای حضورش در اروپا روزنامه ای را با نام خود به عنوان «صوراسرافیل» منتشر کرد. در سال ۱۹۹۸ از اروپا به آمریکا رفت و از آن پس به بعد در رسانههای ماهوارهای لس آنجلس برنامهای سیاسی را تهیه و اجرا می نمود.
بهروز صوراسرافیل منشا تمام اختلافات داخلی در بخش فارسی صدای آمریکا
پس از موج اول تغییرات مدیران کل و سردبیران تلویزیون فارسی صدای آمریکا و برکنار شدن « کامبیز محمودی » اکنون بسیاری از همکاران این رسانه شرایط کار در صدای آمریکا را مساعد نمیدانند. «شیلا گنجی» مدیر بخش فارسی صدای آمریکا که زیر نظر BBG فعالیت میکند،«امیر فخر آور» و «آوی داویدی» را به دلیل بیکفایتی از کار برکنار کرد و در نهایت پیگیریهای سنای آمریکا درخصوص تخلفات برخی مدیران میانی، مجریان و پرسنل بخش فارسی و رسواییهای به بار آمده منجر به برکناری شیلا گنجی و کامبیز محمودی از سمتهایشان شد.
همه چیز از لونا شاد و برنامه شباهنگ شروع شد ...
بعد از ماجرای جنجالی و پر سر و صدای جدایی «لونا شاد» مجری برنامه «شباهنگ» در صدای آمریکا به دلیل اختلاف نظر میان وی و «بهروز صور اسرافیل» در پاییز 1387، عمق اختلافات و مشکلات درونی این شبکه روشن شد و این موضوع به صورت جدی مطرح شد که برخی دیگر از چهرههای مطرح این تلویزیون نیز قصد جدایی از این مجموعه دارند.
دست های پنهان صوراسرافیل در بخش فارسی صدای آمریکا
از دیگر موارد اختلاف بروز کرده در صدای آمریکا میتوان به اختلاف میان « محسن سازگارا » کارشناس برنامههای صدای آمریکا با « علیرضا نوریزاده » از روزنامهنگاران سلطنتطلب نزدیک به بهروز صور اسرافیل اشاره کرد،بهروز صوراسرافیل با خط دهی فکری و سیاسی عملا در برنامه های تفسیری صدای امریکا دخالت داشت، ،آنجا که تمام اندیشه های سلطنت طلبانه را به مفسران صدای آمریکا دیکته می کند!
در همین حال،دیگر رسانههای اپوزیسیون نیز خبر از جدایی دیگر خبرنگاران VOA از این مجموعه میدهند.
ورود بهروز صور اسرافیل به بخش فارسی صدای آمریکا که با اظهار تعجب و تردید بسیاری همراه بود، نقش اصلی در این ماجرا دارد. بهروز صور اسرافیل که از گردانندگان تلویزیونهای «لس آنجلسی» بود در چند سال اخیر با مجموعه عملکردی که در کارنامهاش ثبت کرد خود را مورد تمسخر بینندگان شبکه تلوزیونیاش قرار داد و به همین خاطر بود که ورود و تصدی مسئولیت از ناحیه وی در صدای آمریکا با اعتراض بسیاری از نیروهای دیگر این رسانه همراه بود.
اینکه VOA چه روندی را طی نموده تا اینک به بهروز صور اسرافیل رسیده است خود موضوع مستقلی است که در حوصله این نوشتار نمیگنجد، اما ریزش شدید نیروها در صدای آمریکا ....
همانطور که گفته شد دست های پنهان «بهروز صوراسرافیل» در بروز این اتفاقات بی تاثیر نبوده است؛سیر نفوذ رو به گسترش نوریزاده موجب خشم بسیاری از کارکنان این رسانه شده است،به طوری که نحوه تهیه اخبار و بر انگیختن حساسیت برخی از نیروهای این رسانه در مورد برخی مفاهیم ملی مانند استفاده از واژههای مجعول «خلیج» برای «خلیج فارس» یا «شط العرب» به جای «اروندرود» را از اشتباهات فاحش نوریزاده میدانند.
رفتار و گفتار بهروز صوراسرافیل
صور اسرافیل مجری بد دهن و هتاکی است که چندین سال در تلویزیون های ماهواره ای علیه نظام تبلیغ می کرد، روزنامه کیهان (چاپ ایران) همواره او را «بهروز دلقک» می خواند.
البته به توصيه مديران صداي آمريكا لحن صحبت او از گذشته خیلی آرام تر و چهره او هم کمی تغییر کرده است. به نوشته امیرعباس فخر آور: «به او توصیه شده تغییر قیافه بدهد و موها و سبیل هایش را به شکلمعقولی کوتاه کند و تا چند وقتی هم جلوی دوربین آفتابی نشود تا مردمفحاشی ها و بد دهنی های این مجری بی تربیت را که در برابر دوربین به همه فحشمی داد را فراموش کنند.» حضور افرادی همچون صور اسرافیل،موجب بی اعتبار شدن این شبکه رادیویی و تلویزیونی می شود[که البته اکنون این اتفاق افتاده است].
امیرعباس فخرآور:صدای آمریکا توسط مافیای اپوزیسیون هدایت میشود!
امیرعباس فخرآور در وبلاگ شخصیاش نوشته است: «با خودم عهد کرده بودم که تا پایان کار مدیریت بخش فارسی صدای آمریکا به موضوع دیگری نپردازم. ولی این روزها که مدیران بخش فارسی نفسهای آخر را میکشند و از سوی دیگر این بحث اپوزیسیون هم به طریقی اسرار آمیز با مدیریت بخش فارسی ارتباط فامیلی پیدا کرده تصمیم گرفتم سریال "ژوراسیک پارک" را در خصوص روابط مافیایی حاکم بر اپوزیسیون ورشکسته به رشته تحریر درآورم."
این نکته رو نگفتی.بعد از فرار از ایران اسمش رچ از صور اسرافیل به زور اسرائیل تغییر داد.
پاسخ