تاریخ ثبت: 1396/05/11 23:11
ثبت
به گزارش ماهستیم؛ تلویزیون من وتو یکی از شبکه تلویزیونی ماهواره ی فارسی زبان است که برای مخاطبان خود در داخل و خارج از کشور برنامه پخش می کند. این تلویزیون برخلاف معمول شبکه های اینترتایمنت مسائل سیاسی را هم در برنامه های خود مورد پوشش قرار می دهد. برنامه اتاق خبر یکی از اولین برنامه های شبکه من وتو بود که به اخبار مربوط به ایران اختصاص داشت؛ پس از این برنامه، دست اندرکاران من وتو به پخش مستندهای سیاسی و تولید محتوای دیگر علیه نظام ج.ا.ا پرداختند.
در سال های اخیر یکی از برنامه هایی که شبکه من وتو آن را با اهداف خاص تهیه و تولید کرده برنامه «رو در رو» است. از نکات قابل تامل در این برنامه می توان به عدم حضور موافقان و مخالفان در ضمن بحث های سیاسی اشاره کرد.
یکطرفه بودن مباحث سیاسی در برنامه «رو در رو» صدای اپوزسیون را در آورده است. البته شبکه من وتو به واسطه پخش مستندها و برنامه های تلویزیونی که در حمایت از محمدرضا پهلوی و فرح پهلوی پخش شده چندان مورد گزند این طیف از گروه های سیاسی اپوزسیون قرار نگرفته است.
به تازگی یکی از سلطنت طلبان ساکن استکهلم سوئد به شدت از مواضع تجزیه طلبانه دست اندرکاران شبکه من وتو انتقاد کرده است. اعتراض این عنصر بدنام بدلیل مواضع تجزیه طلبانه برنامه سازان من وتو نسبت به اقلیم کردستان عراق صورت گرفته است.
در توضیح برنامه رو در رو در سایت شبکه من وتو آمده است: «کردستان و شهرهای کرد نشین ایران سالهاست که محل درگیریهای ساکنین آن با دولت مرکزی ست. پس از انقلاب اسلامی و به قدرت رسیدن جمهوری اسلامی، مردم در این مناطق خود اختیار و کنترل نظم شهرها را بر عهده گرفتند.تحولاتسالهای اخیر در کردستان عراق و پیامد نا آرامیها و تحولات سوریه بر مناطق کرد نشین این کشور، مسئله کردها را همچنان به یکی از معضلات اصلی منطقه بدل کرده است. جنگ سنندج در نوروز ۵۸ یعنی تنها چند هفته پس از بر سر کار آمدن جمهوری اسلامی یکی از جرقههای جنگ خونین در منطقه است. در آن روزها بر کردستان چه گذشت؟ در این قسمت آرام به سراغ دو فرد، که مسئول و در جریان وقایع جنگ ۲۴ روزه سنندج میرود و پس از شنیدن صحبتهای هر فرد [ یکی از میهمان بنی صدر بود]، آن ها را با هم رو در رو میکند».
امید دانا درباره برنامه رو در رو می نویسد: «حالم از تلویزیون های فارسی زبان بویژه من وتو بهم می خورد. هر هفته پنج تا چلغوز بی سواد و ابله را با هزار تا ارایش و گریم می آورند در استودیو های مجهز و با پنج تا دوربین حرفه ای از آنها کلوزآپ می گیرند تا به زور سیاست های تجزیه منطقه را به خورد ملت کتاب نخوان و اهل سرگرمی بدهند».
امید دانا در ادامه به سیاست های پشت پرده تلویزیون من وتو اشاره می کند و می افزاید: «دیشب در برنامه رو در رو کارشناسان همه چیز دان دقیقا سیاست های اسرائیل را پیش بردند و برای تجزیه کردستان عراق با هم موافق و موافق تر بودند و حتی یک کارشناس مخالف دعوت نشد!».
اعتراض امید دانا در حالی است که برنامه سازان تلویزیون من وتو تاکنون بارها از چهره های تجزیه طلب جریان عرب اهوازی و جریان سیستان و بلوچستان دعوت بعمل آورده اند و درباره تجزیه بخش هایی از ایران با یکدیگر به بحث و گفتگو نشسته اند.
تلویزیون من وتو در چندسال اخیر نتوانسته برای مخاطبان داخل و خارج از کشور جذاب باشد؛ شاید اگر برنامه هایی چون بفرمائید شام و استیج تهیه و تولید نمی شد، امروز کمتر مخاطبی برنامه های این شبکه انگلیسی را دنبال می کرد. مشاهده جدول پخش شبکه من وتو نشان می دهد که این شبکه فاقد برنامه های متنوع و مخصوص برای مخاطب فارسی زبان است و به همین دلیل هم مخاطبان تلویزیون های ماهواره ی فارسی زبان ترجیح می دهند به جای شبکه من وتو سایر تلویزیون های فارسی زبان را دنبال کنند./تمام