تاریخ ثبت: 1397/09/14 14:53
ثبت
به گزارش ماهستیم؛ اظهارات فرناز قاضی زاده در برنامه «صفحه دو» موج گسترده ای از انتقادهای ضدانقلاب را به دنبال داشت. فرناز قاضیزاده از مجریان با سابقه رادیو تلویزیون فارسی بی بی سی در برنامه «صفحه دو» به مناسبت قتلهای زنجیرهای در هنگام طرح یک سوال، درباره قتلهای زنجیرهای شبهه ای مطرح کرد. بعد از انتشار این برنامه و به دلیل اعتراض مخاطبان نسبت به این گفتهی فرناز قاضیزاده که در شبکههای اجتماعی منتشر شد، وی توضیح داد: «مایلم در مورد برنامه پیشین توضیح دهم، محتوای برنامه و مجموعه سوال و جوابهای انجام شده این را بخوبی نشون میدهد. قصدم صرفا این بود که بپرسم، این کار با توجه به سابقه اون چرا باید تعجبآور باشه. متاسفانه این سوال درست ادا نشد».
حنیف حیدرنژاد از فعالان ضدانقلاب در خارج از کشور درباره اظهارات فرناز قاضی زاده در برنامه «صفحه دو» می نویسد: «باید توجه داشت که فرناز قاضیزاده یک مجری با سابقه رادیو تلویزیون بیبیسی است. میداند که هر لغت یا هر جمله یا نوع طرح و ادا کردن هر جمله چه معنایی دارد. به حساسیت بینندگان و شنوندگان هم آشناست. به باور نگارنده توضیح فرناز قاضیزاده در مورد «سوء تفاهم در نوع ادای یک سوال» قابل باور نیست. وظیفه حرفهای او ایجاب میکند که همه حساسیتها و تاثیر جمله پردازی و نوع طرح سوال را بداند و رعایت کند».
حنیف حیدرنژاد در ادامه می افزاید: «علاوه بر مسئولیت فردی فرناز قاضیزاده به عنوان یک مجری، دستگاه رادیو تلویزیون بیبیسی فارسی نیز در قبال آنچه اتفاق افتاده مسئولیت دارد زیرا از یک طرف طرح چنین سوالی، که البته فقط سوال نیست بلکه القاء یک نظر در ذهن شنونده است، اینکه یک دستگاه رسانهای عظیم که با پول مالیاتدهندگان اداره میشود و مجری آن چنین مرتکب اقدام غلط می شود به هیچ وجه قابل پذیرش نیست».
حنیف حیدرنژاد سپس به ماجرای یک مجری معروف شبکه آلمانی اشاره می کند و به لزوم اخراج فرناز قاضی زاده از تلویزیون فارسی بی بی سی تاکید می کند.
گفتنی است در سال ۲۰۰۷ کانال تلویزیونی اِنداِر آلمان، یک مجری بسیار معروف و محبوب شبکه خبر به نام Eva Hermann را با بیست سال سابقه کار اخراج کرد. او در یک جلسه سخنرانی در جایی خارج از ساختمان رادیو تلویزیون و در معرفی کتاب خود که تازه منتشر شده بود، به قدردانی دستگاه آلمان هیتلری از نقش زن به عنوان مادر اشاره کرده و ابراز تاسف میکند که چنین نقشی بعد از جنبش ۱۹۶۸ به کنار زده شد!
حنیف حیدرنژاد در پایان می نویسد: « ملاحظه میشود که در مورد آلمان، مدیران رادیو تلویزیون مربوطه به اهمیت تاثیرگذاری میلیونی یک چهره بر افکار عمومی، که شهرتش را مدیون همان شبکه است، آشنا هستند و خوب میدانند چنین فردی حتی اگر خارج از محیط و وظایف کاری خود حرفی زده و نظرات نژادپرستانه و یا جنایت را تطهیر و توجیه کند، دیگر شایستهی همکاری در آن رسانه نیست. در مورد فرناز قاضیزاده، بخش فارسی رادیو تلویزیون بیبیسی باید از مردم ایران عذرخواهی کرده و مجری خود یعنی فرناز قاضیزاده را اخراج کند.
این چنین بیبیسی فارسی نشان خواهد داد که به کرامت و رعایت اصول حرفهای کار ژورنالیستی پایبند بوده و در مقابل اشتباه حاضر به عذرخواهی جدی از شنوندگان و بینندگان خود است. اگر بیبیسی چنین اقدامی نکند، اعتبار خود را بیش از آنچه تا کنون از دست داده، از دست خواهد داد./تمام