به گزارش ماهستیم؛ نفیسه کوهنورد علیرغم تحصیل در رشته مدیریت بازرگانی به روزنامه نگاری علاقمند شد؛ او کار خود را ابتدا با هفته نامه چلچراغ، نشریه شرق و اعتماد شروع کرد. هنوز چند سال از فعالیت در این حوزه نمی گذشت که به موجب نامه رسمی معاونت اطلاع رسانی دفتر ریاست جمهوری، مراتب فعالیت های غیرقانونی وی به دلیل همکاری با CNN اعلام گردید.
هم زمان با طرح موضوع ارتباط برخی روزنامه نگاران با سفارت انگلیس و فعالیت های جاسوسی، دستیار سفیر انگلیس در واکنش به این موضوع اعلام کرد که هیچ یک از خبرنگاران داخل ایران، ارتباطی با سفارت انگلیس ندارند و این موضوع کذب است.
خبرگزاریها در واکنش به اظهارات دستیار سفیر انگلیس نوشتند: «ماموریت نفیسه کوهنورد به نام همشهری به کام بیبیسی». با لو رفتن نحوه ارتباط نفیسه کوهنورد با سفارت انگلیس و همچنین فعالیت برای رسانه های بیگانه از جمله CNN نامه اخراج از روزنامه همشهری به وی ابلاغ گردید.
نفیسه کوهنورد که شرایط را بحرانی ارزیابی کرده بود به طور غیرقانونی از کشور فرار کرد؛ او در خاطرات خود سختترین لحظات را آواره بودن در کوهستانها برای گذر از مرز و فرار از ایران میداند و می نویسد: «... سختترین لحظههای عمرم، فرار از ایران و رفتن به دیار غربت بود. آن هم با آن وضعیت اسفناک و دشوار».
او هم اکنون در تلویزیون بی بی سی فارسی به عنوان خبرنگار فعالیت دارد./تمام
مطالب مرتبط
لحظه سرنگونی مجسمه تاجر معروف برده در انگلیس
لحظه سرنگونی مجسمه تاجر معروف برده در انگلیس
لحظه سرنگونی مجسمه تاجر معروف برده در انگلیس