به گزارش ماهسیتم؛ مهدی خزعلی در سال ۱۳۴۴ در شهر قم بدنیا آمد، او دارای دو همسر به نام های «فاطمه موسوی بجنوردی» و «زهرا سادات حسینی» است؛ او مدیر انتشارات حیان و بنیان گذار موسسه فرهنگی انتشاراتی اباصالح است. بنابر اعلام یک منبع آگاه یک پرونده در خصوص سوء استفاده انتشارات حیان در خصوص چاپ کتب پیراپزشکی مفتوح است [1].
ایراد اتهام علیه مسئولان نظام، مواضع ضدانقلابی و مصاحبه های متعدد با رسانه های معاند خارج از کشور منجر به رد صلاحیت او در انتخابات مجلس شورای اسلامی و سازمان نظام پرشکی شد.
مهدی خزعلی در تاریخ 28 دی ماه 1384 در مطلبی خطاب به آیت الله مصباح درباره ولایت فقیه می نویسد:
اصل امامت و ولایت حقی است که خداوند نصب و جعل می فرماید. انی جاعلک للناس اماماً... و اینان رهبران راستین و مشروع مردم می باشند. اما استقرار و تشکیل حکومت با اراده و خواست و قبول مردم است. خداوند هیچگاه به زور شمشیر مردم را هدایت نمی کند که خلاف مشیت الهی است و حکمت جزا و پاداش را زیر سوال می برد. در هر دوره مردم بایستی ولی خویش را انتخاب کنند و این با مادام العمر بودن تباین دارد. چون نسل جدید نیز باید در شناخت و کشف امام و ولی فقیه بصورت فعال حضور داشته باشد.
3 اسفندماه سال 1387 مهدی خزعلی در مطلبی تحت عنوان «عودلاجان گیت احمدی نژاد» دست به افشاگری علیه محمود احمدی نژاد زد. او در بخشی از گزارش خود نوشت: « در بحث میان من و پدر، من به معظم له عرض کردم که اینجانب هیچ دلبستگی به فرد خاصی نداشته و عقد اخوتی نخوانده ام، اگر مدارک و مستندات علیه هاشمی ارائه نمایید با همان قدرت که از او در انتخابات حمایت کردم درمقابل اشتباه او می ایستم و در مقابل از شما انتظار دارم اگر گزارش مستند از تخلف های احمدی نژاد ارائه نمودم، بخاطر اسلام و انقلاب دست از او بشویید».
گفتنی است مرحوم آیت الله خزعلی بارها از فعالیت های ضدانقلابی و عملکرد فرزندش اعلام برائت کرده بود! مهدی خزعلی در بحبوحه حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری با درخواست پدر مبنی بر اعلام برائت از میرحسین موسوی و مهدی کروبی مخالفت کرد.
در روزهای آشوب و اغتشاش، مهدی خزعلی از موسوی و کروبی می خواهد که سکوت نکنند و علیه طالبان مبارزه را ادامه دهند! او با انتشار نامه ی خطاب به میرحسین موسوی می نویسد: « امروز بار دیگر صدای پای طالبان می آید، بخدای کعبه سوگند، استبداد طالبان به مراتب زیانبارتر و خطرناکتر از دیکتاتوری سلاطین است، اگر به نام دین و امام زمان( روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداه) تیغ بر مردم کشند، نه تنها آزادی را کشته اند، بلکه دین و یوسف زهرا (عج) رابه مسلخ برده اند! امروز روز منتظران است، امروز روز ابتلای عشاق است، امروز روز جانبازی مردانی است از تبار بهشتی، امروز روزدلاوری دلیرانی است از تنگستان، امروز روز یادگاران خمینی است، بپا خیز و از آرمان های بزرگ مرد تاریخ بشریت دفاع کن».
مهدی خزعلی در پایان نامه ضمن تقاضای ایستادگی خطاب به میرحسین موسوی می نویسد: «در کنار تو آماده شهادتیم و بر عهدی که بسته ایم استوار هستیم».
مهدی خزعلی مورخه 31 تیرماه 1388 با قید وثیقه 200 میلیونی آزاد شد، مهدی خزعلی به خیال آنکه پدر می تواند حاشیه امنی برای او ایجاد کند به فعالیت های ضدانقلابی و مجرمانه ادامه داد اما دستگاه قضائی فارغ از این مسائل با وی برخورد کرد.
خزعلی در تاریخ 21 مهرماه 1389 به جرم اقدام علیه امنیت ملی و تشویش اذهان عمومی توسط پلیس امنیت بازداشت شد، بازجویی از مهدی خزعلی 2 روز طول کشید و پس از 3 روز بازجویی مهدی خزعلی در تاریخ 23 مهرماه 1389 آزاد شد.
انتشار چند نامه توهین آمیز خطاب به رهبر معظم انقلاب و آیت الله جنتی و دیگر مسئولان منجر به بازداشت او شد. اولین بازداشت به تاریخ 28 اسفندماه 1390 مربوط می شود. بازداشت مجدد پس از نامه نگاری به آیت الله جنتی بود که در تاریخ 19 دی ماه 1390 صورت پذیرفت.
مهدی خزعلی به همراه قاسم شعله سعدی [سرکرده جنبش راه سوم]
در انجمن به ظاهر ادبی سرای اهل قلم
در تاریخ 12 بهمن ماه 1392 مهدی خزعلی با اعلام جرم دادستانی تهران به شعبه 12 دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شد؛ علیرغم امتناع با چند روز تاخیر به دادسرا مراجعه کرد. به گزارش ایرنا، علیه مهدی خزعلی در شعبه 12 دادسرای فرهنگ و رسانه دو پرونده با اعلام جرم دادستانی تشکیل شده که اتهام او در یک مورد فعالیت تبلیغاتی علیه نظام و در پرونده دیگر توهین و اهانت به ماموران دولت است.
اقدام به اعتصاب غذای برای اعمال فشار به دستگاه قضائی کشور
مهدی خزعلی در حال حاضر با برخی رسانه های بیگانه از جمله تلویزیون کانال وان ارتباط مستمر دارد و به عنوان نماینده جریان سیاسی [جبهه آزادی] درباره شرایط فردای براندازی با دیگر جریان های سیاسی خارج از کشور گفتگو می کند./تمام
مطالب مرتبط
لحظه سرنگونی مجسمه تاجر معروف برده در انگلیس
لحظه سرنگونی مجسمه تاجر معروف برده در انگلیس
لحظه سرنگونی مجسمه تاجر معروف برده در انگلیس