به گزارش ماهستیم؛ علیرغم گزارش رسانه های معاند در خصوص گسترش اعتراض ها در شهرهای مختلف کشور، گزارش های میدانی حاکی از آن است که این ادعا چندان با واقعیت های میدانی تطابق ندارد. رسانه های معاند تلاش دارند تا توجه مقام های غربی را به حوادث ایران جلب کنند، شاید کمک کشورهای غربی بتواند آتش اعتراض ها را روشن نگاه دارد! در همین رابطه می توان به گزارش اخیر نشریه وال استریت ژورنال اشاره کرد.
وال استریت ژورنال با اشاره به اعتراض های اخیر در ایران، به رئیس جمهور ایالات متحده امریکا هشدار داد تا دیر نشده از این فرصت تاریخی به نفع منافع ملی آمریکا استفاده کند! والتر راسل مید، نویسنده وال استریت ژورنال به انتخابات پارلمانی اسرائیل و خروج آمریکا از افغانستان اشاره و از آن با عنوان ناکامی ایالات متحده امریکا در منطقه خاورمیانه یاد کرد؛ او در ادامه جو بایدن را فردی خوش شانس خواند که شاید حوادث اخیر در ایران بتواند فرصتی تاریخی در اختیار او قرار دهد!
والتر راسل مید در بخشی از گزارش خود نوشت: « مقاومت مردم اوکراین او را از پیروزی روسها نجات داد و اکنون، خیزش سراسری مردم ایران به رهبری زنان، فرصتی تاریخی در اختیار او قرار داده است تا روسیه را تضعیف کند، از آسیبپذیری آمریکا در خاورمیانه بکاهد و حتی احتیاط و اعتدال را به سیاست خارجی چین بازگرداند. خاورمیانه برای دولت بایدن منطقهای متروکه بوده است. احیای برجام، خروج از افغانستان و انتخابات پارلمانی رژیم اسرائیل هیچکدام آنطور که بایدن میخواست پیش نرفت».
وال استریت ژورنال در ادامه ضمن تکرار ادعای فروش تسلیحات نظامی ایران به روسیه خاطرنشان کرد که اکنون وقت عمل فرا رسیده است! در بخش دوم از گزارش به نحوه کمک ایالات متحده امریکا به معترضان ایرانی اشاره شد، والتر راسل مید نوشت: « فروش تسلیحات به روسیه جمهوری اسلامی را مقابل اروپا و ایالات متحده آمریکا قرار داده است. از سوی دیگر، سرسختی ایران در گفتوگوهای هستهای بیشتر کشورهای اروپایی را به این نتیجه رسانده که جمهوری اسلامی، خود مانع اصلی دستیابی به توافقی معقول است. اقدام درست این است که آمریکا از تمام ابزارهای دیپلماتیک و اقتصادی که در اختیار دارد برای کمک به مردم ایران استفاده کند و این بهترین روش برای پیشبرد منافع آمریکا در شرایط بحرانی کنونی است».
نکته قابل تامل در گزارش وال استریت ژورنال اشاره به موضوع منافع ملی ایالات متحده امریکا است! برخلاف آنچه معترضان تصور می کنند آمریکا و کشورهای اروپایی برای شعارهایی که آنها سر می دهند ارزشی قائل نیستند و موضوع منافع ملی را در صدر اولویت های خود قرار می دهند! حتی کشورهای عربی از ترس اینکه مبادا حوادث ایران موجب برانگیختن احساسات عمومی در کشورشان شود موضوع تجزیه طلبی را دنبال می کنند و امکانات در اختیار گروه های مخالف نظام قرار می دهند./تمام