main image
 3024    1401/11/24

مسیح خواهان مجازت میرحسین موسوی شد

نقشه راه میرحسین برای عبور از جمهوری اسلامی

به گزارش ماهستیم؛ به دنبال انتشار بیانیه میرحسین موسوی که روز شنبه منتشر گردید، ضدانقلاب خارج از کشور از او حمایت کردند. میرحسین موسوی روز شنبه در پیامی اعلام کرد که اجرای بدون تنازل قانون اساسی به عنوان شعاری که 13 سال پیش مطرح کرده بود، دیگر کارساز نیست و باید قانون اساسی جدید بنا نهاده شود!

میرحسین موسوی در ادامه پیام به ضرورت عبور از جمهوری اسلامی تاکید و برای آن سه مرحله در نظر گرفت که عبارتند از:

_ برگزاری همه پرسی آزاد درباره تغییر یا تدوین قانون اساسی جدید

_ تشکیل مجلس تشکیل شده از نمایندگان واقعی مردم از طریق انتخابات آزاد

_ همه پرسی درباره متن مصوب آن مجلس به منظور استقرار نظام مبتنی بر حاکمیت قانون

میرحسین موسوی پس از طرح ادعای دروغ تقلب در انتخابات ریاست جمهوری سال 1388 هنوز تصور می کند که میان مردم جایگاه و اعتباری دارد؛ ملت ایران در سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بار دیگر این پیام را به دنیا مخابره کردند که آنها حامی و دوستدار سرزمین خود هستند و به دیگران اجازه دخالت را نخواهند داد. اگر همان ابتدا با امثال افرادی چون میرحسین موسوی رفتاری مشابه با برهم زنندگان نظم عمومی و .... صورت می گرفت، اکنون شاهد آن نبودیم که اینها برای به اصطلاح گذار از جمهوری اسلامی طراحی و نقشه چینی کنند.

بیانیه میرحسین موسوی مورد توجه چهره های مهم و تاثیرگذار اپوزسیون قرار نگرفت، حتی برخی از آنها خواهان محاکمه میرحسین در فردای براندازی شدند! در همین رابطه می توان به مسیح علینژاد اشاره کرد. او در کنفرانس دانشگاه جرج تاون گفت: « ... میرحسین موسوی شاید بتواند در ریزش نیروهای داخل نظام کمک کند، اما در مورد مجازات او باید کمیته حقیقت یاب تشکیل شود».

از میان کسانی که در واکنش به بیانیه میرحسین موسوی از او حمایت کردند نمی توان به چهره شناخته شده ی به جز «حامد اسماعیلیون» اشاره کرد، اغلب اسامی ناآشنا و در حد میهمان شبکه های تلویزیونی و رادیویی هستند. لازم به ذکر است که امکان دارد بسیاری از این اسامی بدون کسب اجازه ذکر شده باشند! کما اینکه در گذشته نیز شاهد این اتفاق بوده ایم./تمام