main image
 440    1401/08/16

روز جمعه در خاش چه گذشت

یکه تازی رسانه های معاند فارسی زبان

به گزارش ماهستیم؛ در این روزهای حساس که از گوشه و کنار کشور اخبار نگران کننده به گوش می رسد، توقع می رود که صدا و سیما با پخش اخبار و گزارش های صحیح عموم مخاطبان را آگاه نماید؛ متاسفانه مثل همیشه این شبکه های معاند فارسی زبان در خارج از کشور هستند که نقش اصلی را برعهده گرفته اند و هر آنچه را می خواهند به خورد مخاطب می دهند.

علیرغم گذشت دو روز از وقایع تلخ در شهر خاش همچنان صدا و سیما قصد بایکوت اخبار مربوط به آن را دارد! بنگاه خبرپراکنی BBC و تلویزیون ایران اینترنشنال و دیگر رسانه های معاند با سوء استفاده از این فرصت بی نظیر مشغول بهره برداری هستند.

بنگاه خبرپراکنی BBC گزارش داده که تمام شهرهای استان سیستان و بلوچستان روز جمعه صحنه اعتراض شهروندان علیه حکومت بوده است و ماموران امنیتی در عوض حفظ جان آنها به سوی شان گلوله جنگی شلیک کرده است. فریبا بلوچ در مصاحبه با بی بی سی فارسی گفته است: « تعداد نیروهای امنیتی بیشتر به شهرهای استان سیستان و بلوچستان اعزام شده است، آمار جانباختگان حادثه روز جمعه بسیار بیش از 16 نفر است و همچنین گزارش شده که تعداد قابل توجه از جانباختگان را کودکان کم سن و سال شامل می شوند!».

فریبا بلوچ در ادامه مصاحبه با بنگاه خبرپراکنی BBC به کمبود امکانات پزشکی، کمبود خون و اقلام بهداشتی و درمانی تاکید کرد و افزود: «برای انتقال مجروحان حتی آمبولانس کافی هم موجود نبوده است».

فریبا بلوچ

در این اوضاع درهم و برهم که هیچ رسانه ی داخلی به اخبار و گزارش های مورد ادعای رسانه های معاند نمی پردازد و اصلا گزارشگری به آن منطقه اعزام نشده جای تحلیل و بررسی باقی نمی ماند! تنها نکته ی که از انبوه فیلم های مربوط به حادثه خاش می توان دریافت این است که عده ای از افراد در مقابل فرمانداری دست به اعتراض زده و درصدد ورود به آنجا هستند که ناگهان صدای شلیک گلوله شنیده می شود، همین!

خاش،روز جمعه،حادثه خاش

انتظار می رود که ظرف روزهای آینده گزارش نهادهای امنیتی درباره حادثه خاش منتشر شود اما باید خاطرنشان کرد که همین حالا هم دیر شده و مخاطبان توسط BBC فارسی، ایران اینترنشنال و .... [که برای ناامنی و آشوب در کشور لحظه شماری می کنند] تغذیه شدند./تمام