به گزارش ماهستیم؛ تاریخ ایالات متحده آمریکا از ورود بومیان آمریکا به آمریکای شمالی در حدود ۱۵۰۰ سال پیش از میلاد آغاز شد، هنگامی که کشورهای اروپایی، آسیا و آفریقا را غارت میکردند آمریکاییها تنها نظارهگر ماجرا بودند. با این حال، از اواخر قرن ۱۹ روشن گردید که آمریکا در استعمار تفاوت چندانی با اروپا ندارد.
ایالات متحده آمریکا همواره به بهانه حمایت از آزادی و دموکراسی به چپاول و غارت کشورهای مختلف دنیا پرداخته است؛ تجاوز و اشغال نظامی افغانستان، عراق، لیبی و سوریه نمونه بارز از سیاست استعماری آمریکا است که بسیاری از ما آن را به چشم دیده ایم.
در فاصله چپاول و غارت ثروت ملی کشورهای خاورمیانه، انقلاب 30 ژوئن در مصر، ادامه کار برای آمریکایی ها را دشوار کرد؛ این چالش سیاسی به تاسیس یک گروه تروریستی خطرناک به نام داعش تمام شد! هیلاری کلینتون در کتاب خود با عنوان گزینههای دشوار در این باره می گوید: « ما وارد جنگ عراق، لیبی و سوریه شدیم و همه چیز بر وفق مراد و بسیار خوب بود اما ناگهان انقلاب مصر در 30 ژوئن رخ داد و همه چیز ظرف 72 ساعت تغییر کرد. همه چیز در مقابل ما بدون هشدار قبلی فرو ریخت. اقدام هولناکی رخ داد. ما به توسل به زور فکر کردیم اما ارتش مصر، سوریه یا لیبی نیست؛ ارتش مصر بسیار قدرتمند است و مردم مصر هیچگاه ارتش خود را تنها نمیگذارند».
هیلاری کلینتون در بخش دیگری از کتاب خاطرنشان می کند: « ... مصر قلب جهان عرب و جهان اسلام است و ما تلاش داشتیم تا از طریق اخوان المسلمین و از طریق داعش این کشور را تحت کنترل درآورده و آن را تقسیم کنیم و پس از آن به کشورهای حوزه خلیج فارس برویم! کویت اولین کشوری بود که از طریق دوستان ما در آنجا آماده بود و سپس عربستان و بعد از آن امارات و بحرین و عمان مد نظر ما بودند و پس از آن منطقه عربی کاملا تقسیم میشد و به صورت کامل آن را تحت کنترل در میآوردیم. ما منابع نفت و گذرگاههای آبی را تحت تصرف خود درمیآوردیم. اگر برخی از اختلافات میان آنها وجود داشت اوضاع تغییر میکرد».
کاخ سفید آن هنگام که باد کاشت تصور نمی کرد که تروریست های داعش روزی در قلب ایالات متحده آمریکا طوفان به پا کنند. در همین رابطه می توان به حادثه تروریستی نیواورلئان اشاره کرد؛ در جریان حمله تروریستی نیواورلئان، شمس الدین جبار پس از زیر گرفتن شهروندان آمریکایی با وسیله نقلیه سواری، به سوی آنها آتش گشود که در نتیجه آن ۱۰ نفر کشته و ۳۵ نفر زخمی شدهاند.
جلیل روشندل، کارشناس سیاست خارجی در گفتگو با صدای آمریکا گفت: « شمس الدین جبار با پرچم سیاه داعش می تواند بخشی از سلول های خفته داخل جامعه باشند که منتظر فرصت برای بروز هستند. رویکار آمدن تحریر الشام در سوریه خطر فعال شدن تروریست ها را نشان می دهد. به قدرت رسیدن گروه تحریرالشام، سایر گروه ها را به این فکر انداخته است که چرا ما نتوانیم قدرت مان را نشان دهیم و بخشی از قدرت در خاورمیانه را دست گیریم».
شهرام خلدی، استاد روابط بینالملل و تاریخ خاورمیانه نیز در گفتگو با این تلویزیون فارسی صدای آمریکا به سیر تحولات ابومحمد الجولانی اشاره کرد و گفت: « وقتی در مورد داعش صحبت می کنیم، کسانی هستند که عضو القاعده بوده اند و بعد از آن عضو داعش شده اند. به طور مشخص می توان به ابومحمد الجولانی اشاره کرد که از القاعده به داعش و از داعش به تحریرالشام تغییر مسیر داد.
اشاره تحلیلگران رسانه های معاند فارسی زبان به وقایع تروریستی اخیر در ایالات متحده امریکا و اتهام زنی مکرر آنها به دخالت ایران در حالی است که تروریست های القاعده، داعش، تحریرالشام و ... همگی ساخته و پرداخته ایالات متحده آمریکا است. اقدامات تروریستی در قلب آمریکا به واقع نتیجه تاسیس و حمایت این کشور از گروه های تروریستی است. آنها از این بایت نمی توانند محور مقاومت را مورد اتهام و اهانت قرار دهند./تمام